Home » LIFESTYLE » Behind the scenes

Behind the scenes

Om ons beter te leren kennen hebben wij vragen opschreven.
Joyce spreekt voor Denise en Denise spreekt voor Joyce. There we go!!

 


Vraag 1: ‘Hoe heeft Joyce zich naar de universiteit gewerkt?’
Joyce is begonnen op VMBO-T. Nadat ze haar diploma had behaald, is ze begonnen aan een MBO opleiding, namelijk toerisme. Dit heeft ze één jaar gedaan maar is vervolgens terug gegaan naar de HAVO. Met het behalen van haar HAVO diploma is ze begonnen aan de opleiding Rechten aan de HAN. Hier heeft ze binnen één jaar haar P behaald. Ze heeft daarna de overstap naar de Universiteit gemaakt en via deze weg is ze er gekomen. Zo trots!

 

Vraag 2: Hoe komt het dat Denise altijd, maar dan ook echt áltijd te laat is?
Zelf zal Denise nu de volgende opmerking maken : ‘Ik kom helemaal niet altijd te laat, dat is overdreven’. Geloof me, ze komt echt heel vaak te laat. Ik geef toe dat ze bij belangrijke dingen bijna altijd wel op tijd is (inderdaad, bijna altijd…), maar in haar dagelijks leven is ze 9 van de 10 keer te laat.’Fashionably late’? Ik noem het eerder: ‘sleepy late’ of ‘not in the mood late’. Niet Denise’s beste eigenschap, wel een van haar beste kwaliteiten. Stiekem is het soms ook wel heel erg grappig.

 

Vraag 3: ‘Hoe komt Joyce aan haar schoonmaakdrang ?’
Hoe Joyce eraan komt….? Geen idee, zal wel geërfd zijn van onze mama. Je zou denken dat het een goede eigenschap is, schoonmaken is toch positief? Dat is het zeker, maar bij Joyce gaat het net een stapje verder. Ziet ze ergens rommel, dan is er stress. Maar echt, zonder grap. Als Joyce rommelt ziet, kijkt ze erna, gaat ze erover ‘praten’ en op een gegeven moment staat mevrouw haar kamer, de keuken of de woonkamer schoon te maken. Voor mij is het af en toe ook wel voordelig, hoef ik mijn eigen kamer niet op te ruimen. Zodra ze in haar ergste ‘rommel stress fase’ zit, wordt ook mijn kamer héérlijk opgeruimd. Bedankt hé, lief zussie ;)

 

Vraag 4: ‘Hoe kan het dat Denise perfectionistisch is, maar haar slaapkamer hier geen deel van uit maakt?
Toen ik deze vraag bedacht had, wist ik al meteen dat ik er eigenlijk geen antwoord op kon geven. Denise is perfectionistisch in veel opzichten. Ze wilt altijd alles goed doen en dingen afmaken waaraan ze begonnen is. De irritatie loop enorm hoog op als Denise’s wimpers niet evenveel mascara bevatten (dit is een van de redenen, waarom ze zo vaak te laat is……) Nu we het over wimpers hebben, kan ik hier ook wel een heel verhaal over beginnen want Denise’s gedrag qua wimpers verdient eigenlijk gewoon een eigen blogpost! Maar om terug te komen naar de vraag; Denise kan er dus niet goed tegen als iets niet goed is volgens haar of niet helemaal recht of gelijk is. Maar haar slaapkamer daarin tegen… DRAMA!!!

Natuurlijk zijn er nog véél meer ‘typisch ons’ verhaaltjes, maar als we dat allemaal in 1 blog moeten verwerken, kunnen we net zo goed een boek over onszelf gaan schrijven. Wat trouwens ook een dingetje is… Waarom heeft niemand nog een boek over ons uitgebracht of ons een reality show aangeboden? Moeten we nog maar even achteraan gaan….


We hebben met veel plezier en gelach de blog getypt, hopelijk heb jij hem ook op deze manier gelezen.

 

XOXO