Home » LIFESTYLE » ABOUT US

ABOUT US

19 november 2017

 

 

Al van jongs af aan hebben wij samen de grootste dromen. Een kijkje in dromenland: samen de wereld rondreizen, een eigen kledinglijn of toch de dreamjob als visagist. Op onze blog zullen we hopelijk al onze dromen waarmaken.....

 

Maar eerst, wie zijn wij eigenlijk? 

 

Mijn naam is Joyce.

Ik ben 21 jaar en zit momenteel in het 2e jaar van de studie Nederlands recht. In mijn vrije tijd kijk ik het liefst make- up tutorials, instragram en pinterest ik heel wat af en probeer ik gave fotolocaties te ontdekken. Graag zou ik in de toekomst met Denise een jaar lang rond de wereld willen reizen om de mooiste plekken te zien. Mijn grootste droom is om een succesvolle blogger te worden!

 

Mijn naam is Denise.
Ik ben 19 jaar en zit in mijn laatste jaar van de opleiding onderwijsassistente. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om me bezig te houden met mode.  Winkelen is mijn grootste hobby, kleding kan mij zeker gelukkig maken. Daarnaast vind ik het ook erg leuk om samen met Joyce nieuwe fotolocaties te ontdekken. Mijn allergrootste dromen voor de toekomst zijn om een wereldreis te maken met Joyce en om een eigen kledinglijn te hebben!

 

Wij wensen jou heel veel kijk- en leesplezier op onze blog.

 

AND SO

THE ADVENTURE

BEGINS