Home » BEAUTY » NEW: MAC Prep + Prime Fix + en Waterproof Browgel

NEW: MAC Prep -Prime Fix + ,Waterproof Browgel en de blush

'New Romance'

 

Prime fix +

We waren op zoek naar een fijne fixing spray. Nadat we wat reviews online haden gelezen, besloten we voor de fixing spray van de MAC te gaan. Voordat we aan onze review beginnen, willen we eventjes stilstaan bij de verpakking van de fixing spray. Een zwarte verpakking met allerlei glittertjes: wij zijn voor!

Wat MAC er over zegt:
A soothing moisture mist that refreshes the skin and finishes makeup.

 

 Een fixing spray is ideaal na gebruik van foundation, poeder, blush, bronzer en/ of highlighter. Je sprayt de MAC Fix + op je gezicht en het poederige effect verandert in een mooie glans. Het zorgt er dus voor dat je make- up veel langer blijft zitten, super handig! De Fix + is ook te gebruiken voordat je make-up gaat aanbrengen. Een minuutje voordat je aan de slag gaat met make-up spray je de Fix + op je gezicht, de primer of de foundation zal zich beter gaan blenden met je huid. Ook gebruiken wij de spray voor oogschaduwkwasten. De kleuren worden net een tintje intenser en de glittertjes blijven op deze manier alleen op de oogleden en belanden niet zoals vaak gebeurd onder mijn ogen. De geur die vrijkomt bij het sprayen van deze fix + is een grote pluspunt, want wat ruikt het lekker!

De MAC Fix + bevat 100 ml en is te koop bij  een MAC counter of bij de Bijenkorf en kost €17.50.

 

Waterproof Browgel Brown Ebony

Wenkbrauwen, ze zijn er in alle vormen en maten. Wij kunnen gerust een uurtje wenkbrauwen kijken en wat zijn we jaloers als andere meiden een volle wenkbrauw van zichzelf hebben. Van nature hebben wij beide wel een ‘oké’ wenkbrauw, het kan slechter maar het kan ook beter. Toen wij bij de MAC deze wenkbrauwgel zagen, waren we meteen geïnteresseerd.

 

De wenkbrauwgel breng je aan door je wenkbrauwen omhoog te borstelen en dan de bovenste haartjes mee te borstelen naar de vorm van je wenkbrauw. Het effect van de gel is subtiel en het geeft de wenkbrauw meer vorm. Beide hebben we de donkerste kleur: Brown Ebony. Dit is een donkerbruine- zwarte kleur en match perfect met de kleur haartjes van onze wenkbrauwen.

 

 

Onze wenkbrauwen zijn van zichzelf al wat donkerder en voller. Maar wij hebben graag de wenkbrauwen nog voller en mooi strak in model. Zoals bijna iedereen heeft, zijn ook onze wenkbrauwen niet helemaal gelijk aan elkaar. Met deze gekleurde wenkbrauwgel kan je net dat kleine verschil gelijk trekken zodat de wenkbrauwen er bijna gelijk uitzien.

 

Op de linker foto heb ik niks met mijn wenkbrauwen gedaan, op de rechter foto heb ik de wenkbrauwgel gebruikt. 

Met de wenkbrauwgel behoudt je de natuurlijke look, je krijgt geen getekende wenkbrauwen of veel te dikke ingekleurde wenkbrauwen. Je versterkt je eigen vorm en creëert daarmee een mooie strakke wenkbrauw.

De wenkbrauwgel is te koop bij een MAC Counter of bij de Bijenkorf en kost €17.50.

 

Blush 'New Romance'

New Romance is een mineralize blush die je makkelijk kan opbouwen en bevat een finish met glitters. De blush kent een prachtige warme roze tint met een gouden glans. Het is een goede gepigmenteerde blush maar niet tè, want we willen er natuurlijk niet uitzien als een clown.

 

Denise heeft een lichtere huidskleur en Joyce is van nature iets donkerder. Beiden brachten we de blush aan om te kijken hoe het op verschillende huidtinten stond. Bij Denise blendt de blush mooi in en geeft het een prachtige natuurlijke look. Ook bij Joyce blendt de blush mooi in en geeft het een natuurlijke look. De blush is dus geschikt voor meerdere typen huidskleuren!

 

New Romance is te koop bij een MAC Counter of bij de Bijenkorf en kost €24.50