Home » BEAUTY » NEW: Lipsticks Peach Blossom, Mocha, Velvet Teddy, All Fired Up en Pearl Punk

NEW: Lipsticks Peach Blossom, Mocha, Velvet Teddy, All Fired Up en Pearl Punk

 

Van links naar rechts:
Peach Blossom- Mocha- All Fired Up

 

Peach Blossom en Velvet Teddy waren al bekend bij ons en het zijn absoluut onze favorieten! Nu beschikken we beide over de lipsticks, we love it.  In onze vorige MAC post hebben we deze lipsticks gereviewd, dus neem gerust een kijkje. 

Denise draagt Velvet Teddy op de foto's 

Mocha

Mocha kent een warme bruine tint met een Satin finish. De bruine kleur bevat perzikachtige pigmenten waardoor het een draagbare lipstick wordt voor vele huidskleuren. Persoonlijk vind ik de lipstick perfect voor een alledaagse look, het is goed te combineren met oogschaduwkleuren zoals goud, roze, oranje en rood. Op Instagram heb ik de lipstick vaak in combinatie gezien met een donkere smokey-eye, zelf zou ik hier niet snel voor kiezen en zal ik eerder gaan voor een nude tint zoals Velvet Teddy of Mehr.

 

De lipstick kent een Satin finish: een fijne, crèmige lipstick die makkelijk smeert. Het geeft geen glossy effect en is ook niet te crèmig. Ik beschrijf de Satin textuur altijd als een matte finish maar dan met een glans.

Zoek je een lipstick dat net wat meer spreekt dan een nude kleur, maar niet te veel opvalt? Dan zal ik zeker gaan voor Mocha die precies het juiste effect geeft voor deze tussencategorie.

 

Mocha is te koop bij de MAC Counters of bij de Bijenkorf en kost €19,50.

 

All Fired Up

De ultieme kleur voor een basic make up look. Het is een prachtige matte rode lipstick met een roze tint. Eigenlijk was ik (lees: Denise) helemaal niet op zoek naar een nieuwe lipstick, maar als ik eenmaal de MAC inloop, kom ik 9 van de 10 keer met nieuwe producten eruit. All Fired Up heeft echt een eigen kleur die je er zo tussenuit haalt. De lipstick kent een matte finish en blijft zeker 5 a 6 uur op mijn lippen zitten. Ik denk dat ik een nieuwe favoriet heb!

All Fired Up is te koop bij een MAC Counter of bij de Bijenkorf voor €19,50.

 

Pearl Punk

Mijn (lees: Joyce) eerste metallic lipstick! De verkoopster van de MAC store droeg Pearl Punk en ik was op slag verliefd. Pearl Punk komt uit de MAC Retro Matte Liquid Lipcolour Metallics. De collectie bevat matte kleuren die allemaal een metallic finish hebben. Het zijn vloeibare lipsticks die qua vormgeving erg  lijken op de klassieke MAC lipsticks.

 

Pearl Punk kent een oudroze kleur met een fantastische metallic glans, hier en daar zie je wat glitters erdoor heen komen. De Metallic lipstick blijft gemiddeld zo’n 4 uur zitten, de kleur vervaagt iets sneller dan een gewone matte lipstick. De verkoopster van de MAC raadde aan om een lippotlood eronder te doen om het effect nog mooier te maken, gelukkig heb ik net twee nieuwe lipliners gekocht dus dat komt goed. Persoonlijk vind ik dat de metallic finish goed tot zijn recht komt, ik ben daarom dan ook echt fan.

 

Pearl Punk is te koop bij een MAC Counter of bij de Bijenkorf voor €25,40.

 

De roze tinten op een rijtje, van links naar rechts:

Peach Blossem- Mocha- Pearl Punk en dan de lipliners In Control- Soar