Home » BEAUTY » NEW: lipliner Soar en In Control

NEW: lipliner Soar en In Control

Ik (lees: Joyce)  had nog nooit eerder een lippotlood gekocht van de MAC, maar was erg benieuwd of een lippotlood nou echt extra waarde toevoegt bij een lipstick. Ik kocht twee lipliners en besloot deze te gaan testen:

 

Soar:

Soar is een donkere, oudroze tint met een bruine ondertoon. Het lippotlood is op verschillende manieren aan te brengen: de een brengt het aan voor de lipstick, de ander daarna. In de MAC store brengen ze het lippotlood vaak na de lipstick aan. Als je het lippotlood voor de lipstick wilt aanbrengen dan kan je beginnen met het omlijnen van de lippen met de punt, om ze vervolgens met de platte kant van het potlood in te vullen. Gebruik je het lippotlood daarna, dan kan je het vooral als een (donkere) lijn eromheen aanbrengen. Pas op dat het kleurverschil niet te groot is en dat je ook niet te ver naast je lippen het lippotlood aanbrengt. 

 

Het is mogelijk om Soar te dragen zonder lipstick, het biedt alleen minder verzorging dan een lipstick. Het lippotlood is mat en blijft zeker vijf uur zitten. De kleur van het lippotlood zorgt ervoor dat het te combineren is met heel veel kleuren lipstick/ lipgloss. Ik ben tot de conclusie gekomen dat een lippotlood zeker bijdraagt aan mooie volle gekleurde lippen, ik ben fan!

 

In Control:

Toen ik bij de MAC store vroeg om een lippotlood die onder elke lipstick te dragen is, gaf de verkoopster mij het advies om deze lipliner te kopen. In Control is een kleur die je makkelijk overdag kan dragen. Het is een mix tussen bruine en roze tinten, maar neigt toch net wat meer naar de roze kant. Ook deze lipliner blijft zeker vijf uur zitten.

 

In Control smeert fijn aan en ik vind deze lipliner qua structuur net wat fijner dan Soar. Op de foto is het verschil qua punten te zien tussen Soar en In Control. Soar heeft een ‘hardere’ punt in vergelijking met In Control. Beide hebben ze een matte finish, maar In Control is deels ook crèmig.

 

De lipliner is gemakkelijk te combineren met meerdere lipsticks, mijn favoriete combinaties zijn met de lipsticks Mehr en Pearl Punk.

MAC In Control en Soar Lip Pencil zijn te koop bij een MAC counter of bij de Bijenkorf en kosten €16.50