Home » BEAUTY » Een glimp van onze MAC- collectie

Een glimp van onze favorieten uit de MAC collectie

3 december 2017

 

Een van onze favoriete producten van MAC zijn de lipsticks en dit springt er dan ook duidelijk in onze collectie uit. MAC staat bekend om haar uitgebreide collectie van lipsticks met elk zijn eigen structuur en kleur. Onze voorkeur gaat uit naar een matte finish zodat je niet het idee hebt dat je de hele dag rondloopt met plakkende lippen. 

 

Wat maakt de lipstick van MAC zo fantastisch?

Om te beginnen zijn er ontzettend veel kleuren, zowel mat als glanzend. Ze blijven met gemak vijf uur zitten zonder dat de kleur vervaagt of korrelig begint te worden. MAC is zeker niet goedkoop, maar in vergelijking met merken als Chanel en Yves Saint Laurent betaal je al snel tien á vijftien euro minder per lipstick. En waar het natuurlijk allemaal om draait: de kwaliteit!

 

Van links naar rechts:

Yash- Faux- Velvet Teddy- Taupe- Really Me- Mehr- Twig- Verve- Amorous- Chilli- Red Rock-Diva- Fabby- Shy Shine- Peach Blossem

 

De laatste drie kleuren hebben een glanzende finish en dit is goed te zien in vergelijking met de andere lipsticks die allemaal een matte of satin finish hebben. We kunnen stellen dat bruin- rood- roze onze geliefde tint is. 

 

Favoriet Joyce:

Velvet Teddy is absoluut mijn favoriet! De kleur heeft wat weg van Faux zoals op de foto is te zien, maar is net een tintje bruiner. De lipstick heeft een matte finish en dekt goed zodat er geen lijntjes zichtbaar worden. Ik draag deze kleur vaak zonder lippotlood en dan houdt de lipstick het prima een uurtje of vier vol. Velvet Teddy heeft een natuurlijke uitstraling waardoor het gemakkelijk te combineren is met meerdere make- up looks.

 

Favoriet Denise:

Twig, mijn eerste MAC lipstick en nu twee jaar later nog steeds mijn favoriete kleur. De lipstick lijkt matte, maar kent een satin finish. Dit betekent dat de lipstick een goede pigmentatie heeft maar meer glanst dan een matte finish. Dit is voor mij erg fijn omdat ik van nature vrij droge lippen heb. Ik draag de lipstick vaak in combinatie met de lippotlood Plum, ook afkomstig van de MAC collectie. Plum heeft een bruinachtige tint en daardoor wordt Twig net wat donkerder van kleur. Als ik niet veel tijd heb of voor een natuurlijke look wil gaan dan draag ik Twig zonder lippotlood. De lipstick blijft met gemak vijf uur zitten. 

 

De glanzende lipsticks hebben tot onze verbazing absoluut geen plakkend gevoel. Ze stiften makkelijk en geven je een stralende en natuurlijke look.

 

De lipsticks zijn 19,50 euro per stuk en zijn te koop bij MAC counters of bij de Douglas

 

Joyce (links) draagt Peach Blossem op de foto. Denise (rechts) draagt Amorous en Soft& Gentle. 

 

 

Highlighters, highlighters, highlighters

Wij zijn allebei verliefd op de highlighters van MAC en dan met name op Soft & Gentle.

Van links naar rechts:
Beaming Blush - Soft & Gentle

Ik denk dat we moeten beginnen met een excuus, want wat zien de zwarte randen eruit. Maar dit laat al gelijk zien hoe vaak wij deze highlighters gebruiken.

 

De kleur Soft& Gentle is altijd al populair geweest en is een van de meest gewilde producten van MAC. Toen wij deze highlighter in de winkel zagen waren we beide op slag verliefd. Soft & Gentle is zilver, maar niet koel. De highlighter bevat ook gouden tinten waardoor het bijna een champagnekleur wordt. MAC verwoordt de highlighter als 'verguld perzikbrons' en wij geven ze groot gelijk.

 

Beaming Blush komt uit de collectie van de Extra Dimension producten. De lijn bevat intense pigment en uitgesproken effecten. Deze highlighter heeft een prachtige roségouden glans. 

 

Op de foto is het verschil qua kleur goed te zien. Soft & Gentle (onderste) heeft een koele zilveren ondertoon en bevat gouden tinten in vergelijking met Beaming Blush (bovenste) dat duidelijk de gouden kleur accentueert. 

Beaming blush is 31,00 euro / Soft & Gentle is 31,50 euro.
Beide zijn te koop bij MAC counters of bij de Douglas

 

Wat is jouw favoriete MAC product? 
Zouden jullie nog meer reviews willen zien over MAC producten?

XOXO

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.